DJM speelt om de prijzen

21-08-2013

 In een fijn avondzonnetje hebben twee teams van DJM Bedrijfsdiensten in het mulle zand een verbeten strijd geleverd tijdens het jaarlijkse beachvolleybal toernooi.

Voor de tweede maal werd er op het terrein van de Leeren Lampen te Raalte een beachvolleybal en beachhandbaltoernooi georganiseerd voor bedrijven. Met twee teams was DJM Bedrijfsdiensten goed vertegenwoordigd. Beide teams liepen, vanzelfsprekend, over van kwaliteit, al viel dat niet in alle gevallen direct terug te zien in de uitslagen.

Het 1e team van DJM, bemand door enkel sportieve vrouwen, blonk vooral uit in spelvreugde, slappe lachsalvo’s en gaven derhalve de Olympische gedachte dat meedoen belangrijker is dan winnen een hele andere dimensie.

Het 2e team van DJM deed niet onder als het op spelvreugde aankomt maar wist, mede dankzij de in aller haast opgetrommelde 14-jarige Ryan Luyckx, het nog tot een 2e plek te schoppen. Geen slechte prestatie voor een team wat nog nooit samengespeeld had tot deze avond. 

Conditioneel zat het wel goed bij beide teams aangezien menig speler na het toernooi nog kracht over had om zich in de after-party in Leeren Lampe te storten.

Al met al een geslaagde, sportieve avond die zeker een vervolg verdient, wellicht met nog meer afgevaardigden vanuit DJM Bedrijfsdiensten.

DJM Bedrijfsdiensten