Nieuw! Computerreiniging op uw bedrijf

12-02-2015

De nieuwe servicedienst van DJM Bedrijfsdiensten is het verzorgen van de computerreiniging op uw bedrijf.

Wij kennen allemaal de virussen die IN onze computers op de loer liggen. Maar hoe zit dat met ziekmakers die OP onze pc's leven? Naarmate mensen meer tijd achter hun pc doorbrengen en elektronische apparaten steeds vaker worden meegenomen naar allerlei plaatsen, worden die apparaten natuurlijk ook steeds vuiler. 


Oorzaak

De belangrijkste oorzaak van vuile toetsenborden wordt gevormd door medewerkers die hun handen niet wassen en eten aan hun bureau. De voedselresten die achterblijven stimuleren de groei van miljoenen bacteriën. Zelfs eenvoudig stof kan bijdragen aan het probleem, aangezien stof vocht vasthoudt en zo een omgeving vormt die geschikt is voor de groei van bacteriën. 


Ziekten

Over hoeveel bacteriën praten we? Het Britse blad Which? Computing vroeg een microbioloog om naar hun kantoor te komen en het oppervlak van hun toetsenbord te onderzoeken. Het bleek dat de toetsenborden zo vol zaten met bacteriën, dat dit gemakkelijk kon leiden tot symptomen van voedselvergiftiging en andere ziekten.

Wij willen uw eetlust niet bederven - hopelijk eet u trouwens niet aan uw bureau - maar het is belangrijk om te weten aan hoeveel bacteriën u bent blootgesteld en hoe u zichzelf kunt beschermen. ONZE OPLOSSING!

Hoe werkt het? 
Tijdens de zogenaamde weekbeurt nemen wij met een desinfecterend doekje alle delen van het toetsenbord, muis, beeldscherm en telefoon af met welke men in contact komt tijdens een werkdag.

Zo heeft u minstens eens per week een nulpunt qua groei van bacteriën en virussen. Dit betreft de werkplekken voor mensen met een vaste pc en telefoon. Voor werkplekken waar meerdere medewerkers gebruik van maken (flex-plekken) kunt u kiezen deze frequentie op te hogen. 

Als alternatief kunt u een desinfecterend officesetje beschikbaar stellen, bestaande uit een desinfecterend schuim voor de handen, een desinfecterend doekje op alcoholbasis voor het toetsenbord, muis, beeldscherm en telefoon en een doosje papieren zakdoekjes.

Deze setjes zijn te bestellen bij uw schoonmaakpartner DJM Bedrijfsdiensten via de webshop of via uw objectleidsters.

Bekijk de folder

Neem gerust contact met ons op. 

DJM Bedrijfsdiensten